jsvensson.blogg.se

Inte mer än mitt liv.

Söndag

Publicerad 2013-11-10 11:35:34 i Allmänt,

Det är söndag och jag känner mig ärligt talat inte sugen på en ny dag i mitt liv överhuvudtaget. Okej, jag lever, jag ska va tacksam och lycklig över det men detta är ingen bra vecka, ingen bra dag. När ens bästa vän visar sig vara någon helt annan vet man inte in eller ut. Men det skiter jag faktiskt i lite nu. För min älskade mamma fick åka ambulans in till kss i fredagskväll.
 Som en del av er säkert vet så upptäckte mamma sin cancer förra året, så hon har fått cellgifter och strålning. Strålningen har gett henne lungfibros(ah googla eller nåt), så nu ska det göras fler röntgen på lungorna osv för att få reda på mer exakt hur illa det är. Rena skämtet att mamma ska gå igenom detta också. 

Känns som det varit så mkt det senaste, och jag har blivit ett sånt emo. Så ja, ni få som vet om min blogg får acceptera att detta är nog inte min period i livet helt enkelt!

Fylld av sorg och ilska.

Publicerad 2013-11-02 12:25:06 i Allmänt,

Idag skulle Gabriel fyllt 21 år. Jag vet att han kmr få en fin dag, men att det skulle varit rätt om han fick vara här nere. Han fick lämna oss för tidigt och jag finner inga ord på hatet jag känner. Så arg på allt. Att det finns människor som är kapabla till sådant. Att det är så lätt att ta någon annans liv från jorden. Att Viggo och alla andra aldrig mer kmr få träffa Gabbe, iaf inte i denna värld. 

Gabbe, jag hoppas att du får en underbar dag. Att den är fylld av glädje, kärlek och musik. Jag hoppas du tog med din gitarr som vi sänkte ner. Jag hoppas att du sitter och spelar på den, sjunger låten du spelade in i pappas studio. Krama dig själv från mig ❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela